Prețuri

Toate prețurile sunt personalizate în funcție de nevoile dumneavoastră și vă recomandăm să ne contactați pentru a primi o ofertă exactă.

# Blacksys digitalization

Oferim soluții adaptate bugetului dumneavoastră

Suntem o echipă de oameni competitivi și ne străduim să livrăm produse care să depășească mereu așteptările. Vă putem oferi soluțiile potrivite pentru nevoile dvs, adaptate bugetului alocat.

Știm că este mai ușor să consultați o listă de prețuri fără niciun fel de interacțiune umană, dar este important să înțelegem cerințele dumneavoastră pentru a emite o ofertă exactă. Vă rugăm să ne contactați pentru a programa un apel sau o întâlnire și pentru a avea o discuție bazată pe cifre reale.

Avem soluții scalabile, totul poate fi ajustat pentru nevoile dvs:

On-Premise

On-Cloud

# ECONIMISEȘTE TIMP ȘI BANI

Stabilirea preturilor

De la analiză la implementare, suntem aici pentru dumneavoastră

# devino partenerul nostru

Motivele pentru care să colaborați cu Blacksys

Multe companii din rândul clienții noștri sau clienții dvs. au făcut deja primii pași către digitalizare folosind e-mailuri și documente scanate în loc de hârtie, dar este un drum lung de parcurs de la analog la digital.

Unele dintre aceste companii s-ar putea încă să se confrunte cu gestionarea dificilă a documentelor, a fluxurilor de lucru, a bazelor de date a partenerilor, a contractelor și așa mai departe.

Deveniți partenerii noștri și vă vom prezenta o nouă eră a managementului afacerilor bazată pe informații rapide, sigure și de încredere datorită gestionării solide a documentelor și a fluxurilor de lucru. Vă ajutăm să vă securizați afacerea pe care ați construit-o și să obțineți venituri suplimentare prin optimizarea timpului și al efortului.

01.

Calitate și fiabilitate

Veți obține un venit suplimentar de la clienții dvs. deoarece aceștia o să aibă o marjă de profit mai mare.

02.

Ajută cu adevarat clienții

Veți ajuta clienții să aibă mai mult timp, să fie mai creativi și mai fericiți, aspect pe care aceștia îl vor aprecia.

03.

Eficientizăm orice nișă

Avem ani de experiență în diverse domenii de activitate și înțelegem în detaliu mai multe tipuri de business.

04.

Fidelizarea clienților

Dacă nu le recomandați direcția pe care o considerați utilă și fiabilă, vor ajunge să caute în altă parte.

error: Content is protected !!

Cere Oferta

Suntem interesați să înțelegem cât mai bine afacerea ta, astfel încât să putem crea o ofertă personalizată și avantajoasă pentru tine.

Cere oferta

Ask for an offer

We are interested in understanding your business as well as possible so that we can create a personalised and advantageous offer for you.

(ENG) Cere oferta