Despre noi

Suntem o companie specializată în dezvoltarea de software pentru diverse domenii de activitate.

# Blacksys digitalization

Cine suntem noi?

Blacksys Technology este o companie de dezvoltare și consultanță în IT, fondată în 2011, cu o experiența de peste 10 ani în implementarea de soluții de digitalizare.

Suntem parteneri certificați JobRouter și DocuWare, cu o echipă cu vastă experiență în digitalizarea afacerilor din domenii variate – IT, producție, construcții, HORECA, vânzări etc. – cât și din sectorul public. 

Așadar, echipa noastră este capabilă să gândească cu ușurință „în cutie” (inside the box), în afara ei, în jurul ei (outside the box), dar și privind-o dintr-o altă perspectivă (gândire laterală).

Învățarea continuă este un standard pe care îl respectăm cu strictețe, mai ales într-un domeniu nou și mereu în dezvoltare, cum este digitalizarea. Ne dorim să fim în avangarda conceptelor de digitalizare, așadar este în cultura noastră să ne educăm constant. Astfel, ne asigurăm că aducem cele mai noi, eficiente și fiabile soluții în digitalizarea și automatizarea fluxurilor de lucru pentru clienții noștri.

Ne propunem să oferim afacerilor mai multă flexibilitate și responsabilitate. De aceea, configurăm produse digitale personalizate și sustenabile, atât din perspectiva mediului înconjurător, cât și durabile și intuitive.

Totodată, ne propunem să oferim oamenilor mai multă flexibilitate, responsabilitate și mai mult timp prin implementarea de produse digitale personalizate, eficiente în timp și nu în ultimul rând eco-friendly atât în utilizare cât și în timpul implementării.

Conlucram cu mediul și nu înotăm împotriva curentului, folosim tehnologia pentru a da oamenilor timp nu pentru a-l acapara.

Oamenii sunt pe primul loc

Principiile Noastre

La baza oricărei afaceri de succes se află o serie de principii fundamentale și valori care ghidează fiecare decizie și acțiune. 

Calitate și fiabilitate

Principiul de baza după care ne coordonam este să livram un produs de calitate, fiabil și stabil.

Asumare

Ne asumăm munca și dedicația necesară livrării unui produs de care să fim mândri.

Umanitate

Întotdeauna privim clientul ca pe omul din fața noastră, și nu doar ca pe reprezentantul unei companii.

# Echipa Blacksys

O echipă dedicată și calificată

Afacerile de succes se construiesc cu oameni care împărtășesc viziunea și principiile companiei, oameni cărora li se oferă încredere și resurse.

Investim în echipa noastră de profesioniști de peste 10 ani, iar datorită lor avem toată siguranța că putem oferi partenerilor noștri produse software de calitate. Mai mult decât atât, pentru că prioritizăm bunăstarea echipei, creativitatea și focusul sunt stimulate fără efort.

Acest aspect nu numai că setează un mediu plăcut de lucru, dar se reflectă și în relațiile cu clienții noștri.

Resursele alocate echipei constau și în mijloace de educare, colegii noștri participând la cursuri de perfecționare în tehnologiile folosite periodic. Pentru că e important să rămânem conectați la ultimele noutăți ale industriei și urmărim inovația cu interes, participăm de peste 10 ani la JobRouter Academy și DocuWare Academy, academii de perfecționare organizate de pioneri în domeniul digitalizării.

error: Content is protected !!

Cere Oferta

Suntem interesați să înțelegem cât mai bine afacerea ta, astfel încât să putem crea o ofertă personalizată și avantajoasă pentru tine.

Cere oferta

Ask for an offer

We are interested in understanding your business as well as possible so that we can create a personalised and advantageous offer for you.

(ENG) Cere oferta