JobRouter

Legăm procese, documente și date într-o singură platformă de digitalizare de ultimă oră.

Ce este JobRouter?

JobRouter este un sistem de gestionare a fluxului de lucru bazat pe web, care se remarcă prin manipularea ușor de utilizat și, de asemenea, prin oferirea unei varietăți de caracteristici. Succesul economic și calitativ astfel obținut este ceea ce îi face pe clienții noștri fericiți.

Folosind JobRouter Suite, toate tipurile de procese de afaceri pot fi ușor descrise și convertite în procese electronice de flux de lucru. Utilizatorii pot accesa aplicațiile pentru fluxul de lucru de oriunde pur și simplu folosind un browser web, ceea ce facilitează proiectarea, monitorizarea și controlul proceselor de oriunde în rețea.

Organizațiile din toate industriile și de toate dimensiunile obțin controlul asupra proceselor lor de afaceri de bază și asupra proceselor lor de asistență, obținând o transparență deplină în toate cazurile procesate.
Designerul de flux de lucru integrat al JobRouter cu interfața sa grafică de utilizator facilitează reprezentarea și proiectarea proceselor de flux de lucru. Funcțiile puternice de flux de lucru permit o conversie rapidă a unei diagrame vizuale într-un proces de flux de lucru complet funcțional.

Modelul de licență simplu și foarte scalabil al JobRouter permite dimensionarea corectă a sistemelor pentru IMM-uri (întreprinderi mici), precum și pentru organizații mari, la un preț accesibil.

Utilizator JobRouter

Lista utilizatorilor JobRouter prezintă referințe excelente. Sunt reprezentate companii de toate industriile și dimensiunile.

JobRouter este ajustabil la orice dimensiune a afacerii și, prin urmare, este potrivit pentru companiile mici, precum și pentru întreprinderile mari cu mii de angajați. Fiind independent de industrie, JobRouter este un instrument valoros atât pentru companiile de producție, cât și pentru companiile de servicii. Independent de structura descentralizată sau centrală a companiei, JobRouter este utilizat cu succes în cadrul companiilor naționale și internaționale și se impune pe piața mondială ca un sistem de management al fluxului de lucru recunoscut. Flexibilitatea sistemului îl face dinamic și, de asemenea, sprijină companiile care lucrează într-un mediu complex.

Digitalizarea cu JobRouter este o călătorie și crește odată cu compania

Imaginează-ți mediul de sistem ca mai multe straturi stivuite unul peste altul. Cu stratul de rețea, infrastructura hardware, stratul de sisteme de operare, stratul de gestionare a datelor cu baze de date și arhive și stratul de aplicație pe care se află contabilitatea, resursele umane, managementul clienților sau biroul dvs. aplicațiile sunt localizate. 

JobRouter este autonom și independent, funcționează peste aplicații și poate prin urmare, comunicați cu fiecare strat al mediului de sistem.

Acest lucru permite utilizarea JobRouter ca interfață implicită pentru utilizatorii fluxului de lucru  într-o gamă largă de procese. Scalabilitatea excepțională a JobRouter permite companiilor să implementeze procese individuale mici la început și, atunci când este necesar, să le interconecteze într-un flux de lucru mai mare. JobRouter crește cu sarcinile sale și cu afacerea dvs.

Statut scurt:

20+ ani de experiență în:

Peste 1000 de implementări în:

Peste 1200000 de utilizatori în companii de toate dimensiunile

Ce poate fi digitalizat:

Ce face JobRouter special?

Soluții Digitalizare

Solicită Demo

Solicită acum o sesiune demonstrativă și descoperă avantajele pe care Blacksys le-ar putea oferi afacerii tale!

error: Content is protected !!

Cere Oferta

Suntem interesați să înțelegem cât mai bine afacerea ta, astfel încât să putem crea o ofertă personalizată și avantajoasă pentru tine.

Cere oferta

Ask for an offer

We are interested in understanding your business as well as possible so that we can create a personalised and advantageous offer for you.

(ENG) Cere oferta