Semnătură Electronică

Semnătura electronică este o modalitate legală și sigură de a semna documente electronice.

Ce este semnătura electronică?

Semnătura electronică este o modalitate legală și sigură de a semna documente electronice. Acest tip de semnătură s-a dezvoltat intens într-un context în care munca de la distanță este acum un standard. Eficientă și de încredere, semnătura electronică este acum parte integrantă a proceselor digitale ale oricărei companii care pune preț pe performanță.

Semnătura electronică este certificată din punct de vedere legal printr-o directivă a Uniunii Europene numită eIDAS. Tocmai de aceea, acest tip de semnătură este utilă într-o gamă variată de procese și are aceeași valoare juridică cu semnătura olografă.

Ce avantaje îți aduce semnătura electronică?

Timpul pe care îl economisești atunci când nu mai trebuie să te deplasezi la clienți, parteneri sau instituții pentru a semna documente este poate cea mai valoroasă resursă pe care o salvezi dacă folosești semnătura electronică.

Fiecare document semnat electronic înseamnă un document în minus pe hârtie și mai apoi, arhivat în mod fizic.

Informațiile confidențiale pot fi păstrate doar între semnatari, fără grija persoanelor terțe care ar putea intra în posesia documentelor. Din același motiv, actele semnate nu vor putea fi pierdute sau distruse din greșeală și vor putea fi accesate oricând.

Semnătura electronică are aceeași valoare juridică precum cea olografă, ceea ce înseamnă că documentele vor fi acceptate de instituții publice fără a mai fi nevoie de depunerea fizică la ghișeu.

Semnătura electronică implementată pentru toți angajații companiei le va permite acestora să lucreze de oriunde, să scurteze timpul de decizie între departamente și să grăbească procesele legale astfel încât documentația necesară să fie obținută mai repede și mai eficient.

Cum implementăm semnătura electronică?

Indiferent de instrumentele software pe care le folosim în procesul de digitalizare a unei companii – JobRouter sau DocuWare, avem partenerii potriviți pentru a implementa semnătura electronică. Evaluăm nevoile companiei tale și propunem soluția digitală cea mai potrivită pentru tine. În plus, ne ocupăm și de instruirea personalului pentru a ne asigura că fiecare angajat va știi cum se folosește semnătura și cum își poate eficientiza munca cu aceasta.

Ai nevoie de semnătura electronică?

Semnătura electronică este indispensabilă într-o companie puternic digitalizată. Dacă eficiența, performanța și siguranța fac parte din prioritățile tale pentru afacerea ta, programează o discuție și îți vom da toate informațiile necesare.

Soluții Digitalizare

Solicită Demo

Solicită acum o sesiune demonstrativă și descoperă avantajele pe care Blacksys le-ar putea oferi afacerii tale!

error: Content is protected !!

Cere Oferta

Suntem interesați să înțelegem cât mai bine afacerea ta, astfel încât să putem crea o ofertă personalizată și avantajoasă pentru tine.

Cere oferta

Ask for an offer

We are interested in understanding your business as well as possible so that we can create a personalised and advantageous offer for you.

(ENG) Cere oferta